• Om oss

  [row] [span6]

  VI GJØR ÈN TING

  For å være virkelig gode, fokuserer vi kun på èn ting; pickup! Som spesialist i et nisjemarked opparbeider vi en unik kompetanse på vårt område. Med det nivået dagens pickuper er kommet opp på i forhold til komfort, kvalitet, alsidighet og brukervennlighet, kreves det at ekstrautstyret står i forhold til dette! Vi har gjennom flere ti-års bransjeerfaring fra inn- og utland nøye valgt ut våre produkter og våre samarbeidspartnere.
  Kvalitetsutstyr trenger ikke være synonymt med dyrt, men handler mer om å finne frem til de riktige produktene og de dedikerte produsentene. Der prisen reflekterer kvaliteten! Vi tilbyr kun produkter fra produsenter vi er trygge på.

  Vi mener en moderne pickup er den bilen som kan dekke flest behov hos brukeren, året rundt. Fra fiskeren og dykkeren ved havet via bonden, jegeren og skogbrukeren, alle håndtverkerne i og utenfor byer og tettsteder, tunnel- og veibyggerne til mastmontørene på fjelltoppene. OG -jo, vi mener det er den beste og mest alsidige familiebilen!
  Med utstyr tilpasset dine behov får du en bil du blir glad i! Enten det er på jobb, i hverdagen, på ferie, eller du skal ut på eventyr!
  Pickupen er den ultimate bilen for et aktivt liv! Snakk med oss, så finner vi frem til hva akkurat DU, ditt firma eller din kunde, trenger.
  Pickup-Pro: «Av entusiastiske profesjonelle for profesjonelle og entusiaster!»